Stem je Arc Ultra, Era 100 of Era 300 af met Trueplay

Trueplay meet hoe geluid weerkaatst tegen muren, meubels en andere oppervlakken in een kamer, en stemt vervolgens je Sonos-product af om ervoor te zorgen dat het geweldig klinkt, ongeacht waar je het hebt geplaatst.

Tuningopties

Bij het tunen van een Arc Ultra, Era 100 of Era 300 hebben iOS-gebruikers twee verschillende Trueplay-opties om uit te kiezen: snelle tuning of geavanceerde tuning. Android-gebruikers kunnen alleen het proces van snelle tuning doorlopen.

Snelle tuning

Snelle tuning gebruikt de ingebouwde microfoons van je Arc Ultra, Era 100 of Era 300 om zichzelf af te stemmen op de huidige locatie. De microfoonschakelaar moet aan staan om je speaker door de snelle tuning te laten gaan.

Merk op dat snelle tuning niet beschikbaar is wanneer een Era 100 of Era 300 wordt gebruikt als een home cinema surround speaker.

Geavanceerde tuning

iOS-gebruikers kunnen kiezen om door het geavanceerde tuningproces te gaan. De Sonos-app gebruikt de microfoon van je iOS-apparaat om een nauwkeurigere tuning uit te voeren van je Arc Ultra, Era 100 of Era 300. Het geavanceerde tuningproces is hetzelfde Trueplay-proces dat momenteel beschikbaar is voor de meeste Sonos-producten.

Start het tuningproces

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het Instellingenmenu.
  2. Onder Mijn Systeem, selecteer je Arc Ultra, Era 100, of Era 300.
  3. Onder Geluid, selecteer Trueplay, dan Trueplay-tuning.
  4. Als je iOS gebruikt, kies dan tussen Snelle afstemming of Geavanceerde afstemming om verder te gaan. Android-gebruikers zullen automatisch het proces van snelle afstemming doorlopen.
  5. Volg de instructies in de app om het Trueplay-proces te voltooien.

Nadat je je Sonos-product hebt afgestemd, kunnen de Trueplay-tuningaanpassingen aan- en uitgezet worden vanuit ditzelfde menu.

Aanvullende details