Trueplay-tuning uitschakelen

Dit artikel laat zien hoe je Trueplay kunt uitschakelen nadat je je Sonos-speaker hebt getuned. Je wilt dit misschien doen om het geluid van je speaker te vergelijken met en zonder de wijzigingen aangebracht door Trueplay.

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android
  2. Ga naar het Instellingen menu.
    1. Als je de Sonos S1 Controller-app gebruikt, ga dan naar het tabblad Instellingen en selecteer Systeem.
  3. Onder Mijn Systeem, selecteer de kamer die is afgestemd met Trueplay.
  4. Selecteer Trueplay, schakel vervolgens de schakelaar naast Trueplay tuning.