Naar de nieuwste Sonos-app updaten met de S1 Controller

Op Sonos-producten die zijn geïnstalleerd met de Sonos S1 Controller-app draait de oudere S1-versie van Sonos OS. Als je producten compatibel zijn met de nieuwste versie van Sonos OS, kun je ze updaten om de nieuwste versie van de Sonos-app te gebruiken. Volg de onderstaande stappen om te zien of je systeem compatibel is en het updateproces te starten.

Voordat je begint

• Ons artikel over compatibiliteit met de Sonos-app vermeldt alle Sonos-producten die compatibel zijn met de nieuwste Sonos-app. Je app controleert of al je producten compatibel zijn voordat het updaten wordt gestart.
  • Als je producten hebt die alleen compatibel zijn met de Sonos S1 Controller-app en je je systeem wilt houden zoals het is, dan kan dat. Je kunt de Sonos S1 Controller-app blijven gebruiken en hij blijft werken met je bestaande producten en muziek- en spraakdiensten.

Je systeem updaten met de compatibiliteitscontrole

1. Open de Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en selecteer Systeem > Systeemtools > Systeemcompatibiliteitscontrole.
  3. Volg de stappen in de app om te controleren of je Sonos-producten compatibel zijn met de nieuwste Sonos-app en het updateproces te starten.

Als je de nieuwste Sonos-app hebt gedownload voordat je de Systeemcompatibiliteitscontrole uitvoerde, kan het zijn dat je compatibele producten worden weergegeven als 'Niet compatibel'. Je lost dit op door in de Sonos-app te gaan naar Instellingen > Beheren > Systeemupdates > Updates zoeken. De producten worden dan geüpdatet naar de nieuwste firmware.