Compatibiliteit van Virgin Super Hub 3

Deze router heeft een bekend probleem waardoor hij niet kan werken met Sonos. De onderstaande oplossing zorgt ervoor dat deze router wel werkt met Sonos.

Probleem

Als er meer dan één Sonos-product met een ethernetkabel kabel wordt aangesloten op deze router, ontstaat er een zogeheten ‘broadcast storm’, waardoor bij alle apparaten de netwerkverbinding wordt verbroken.

Oplossing

Optie 1:

Sluit maar één Sonos-product met een kabel aan op de router of netwerkschakelaar.

Optie 2:

Kies voor een draadloze installatie voor je Sonos-systeem, waarbij er geen enkel Sonos-product met een kabel is aangesloten op de router.