Alarmen werken niet op draagbare Sonos-producten

Dit artikel behandelt wat te doen als je een alarm hebt ingesteld op je Move- of Roam-product dat niet goed afgaat.

Dit gebeurt meestal wanneer de Batterijbesparing instelling is ingeschakeld op je draagbare Sonos-product. Wanneer deze instelling is ingeschakeld, wordt het draagbare Sonos-product na 30 minuten inactiviteit volledig uitgeschakeld in plaats van in de slaapstand te gaan. Dit voorkomt dat het product wakker wordt om geplande alarmen af te laten gaan.

Batterijbesparing is standaard ingeschakeld op Roam, Roam 2 en Roam SL. Het is standaard uitgeschakeld op Move en Move 2.

Volg de onderstaande stappen om Batterijbesparing uit te schakelen op draagbare producten die je met alarmen wilt gebruiken.

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het Instellingen menu en selecteer Beheren naast Je Systeem.
  2. Selecteer Alarmen en zorg ervoor dat je alarm correct is ingesteld op je draagbare Sonos-product.
  3. Ga terug naar het Instellingen menu en selecteer je draagbare Sonos-product uit je systeemlijst.
  4. Onder Batterij, zet Batterijbesparing uit.

Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android

1. Ga naar het tabblad Kamers en selecteer het Alarm-pictogram. Zorg ervoor dat je alarm goed is ingesteld op je draagbare Sonos-product.
  2. Ga vervolgens naar het tabblad Instellingen, selecteer Systeem en kies je draagbare Sonos-product.
  3. Onder Batterij, zet Batterijbesparing uit.

Je draagbare Sonos-product zal nu op de geplande tijd een alarm af laten gaan.