Instellingen voor hoogte-audio wijzigen

• Mobiel apparaat vereist
  • Sonos S2 vereist

Dolby Atmos biedt twee kanalen voor hoogte-audio die zorgen voor geluid boven het luistergebied en zo een geluidsveld produceren dat verder gaat dan het horizontale vlak. Wanneer je met Sonos Arc, Arc SL, Beam (Gen 2) of Era 300 naar Dolby Atmos-geluid luistert, kun je het niveau van de hoogte-audiokanalen aanpassen door de onderstaande stappen te volgen:

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het menu  Instellingen.
  3. Onder Over mijn systeem, selecteer de kamer met je Atmos-compatibele home-cinema product.
  4. Onder Geluid, selecteer Hoogte Audio.
  5. Gebruik de schuifregelaar om het volume van de hoogte-audiokanalen te verhogen of te verlagen.