Je Sonos Ace opladen

In dit artikel vind je informatie over hoe je Sonos Ace oplaadt met een USB-C-kabel (meegeleverd).

Sonos Ace opladen via USB-C

Je laadt Sonos Ace op door hem met een USB-C-kabel (meegeleverd) te verbinden met een voedingsbron. We raden aan een 15W USB-C-oplader te gebruiken. De USB-C-poort van Sonos Ace bevindt zich op de linkeroorschelp naast de aan/uit-/bluetooth-knop.

Tijdens het opladen brandt het statuslampje op Sonos Ace oranje. Als hij volledig is opgeladen, brandt het statuslampje continu groen.

Het kan tot 3 uur duren voordat Sonos is opgeladen van 0% tot 100%.

Razendsnel opladen

Je kunt Sonos Ace snel opladen wanneer de batterij minder dan 10% vol is door een USB-C PD-oplader plus kabel te gebruiken. Als je Sonos Ace 3 minuten oplaadt, kun je 3 uur luisteren.

De met Sonos Ace meegeleverde USB-C-kabel ondersteunt snel laden.

Batterijlading van Sonos Ace controleren

Als Sonos Ace via bluetooth is verbonden met een apparaat, kan de batterijlading op meerdere plekken worden weergegeven. Controleer de bluetooth-instellingen van je apparaat of kijk of je de batterijlading ziet in de statusbalk of in een batterijwidget.

Je kunt de huidige batterijlading ook vinden in de Sonos-app. Als Sonos Ace is verbonden met een iOS- of Android-apparaat, wordt de batterijlading weergegeven op het Sonos Ace-informatiescherm. Je kunt de batterijlading ook vinden door naar het menu Instellingen te gaan en Sonos Ace te selecteren in het onderdeel Koptelefoons.

Batterijduur

De batterij van Sonos Ace ondersteunt een luistertijd van 30 uur of een gesprekstijd van 24 uur als de Aware-modus/noise cancellation actief is.