Controleer het audioformaat van je Sonos home-cinema

Dit artikel laat zien hoe je kunt controleren welk audioformaat je Sonos home cinema-product ontvangt van je tv. Voor een lijst van ondersteunde formaten, zie ons artikel over ondersteunde audioformaten voor home cinema.

Sonos-app

iOS of Android

1. Open de Systeemweergave door de naam van je systeem bovenaan het scherm te selecteren.
  2. Selecteer je home-cinema speaker om het scherm Je hoort nu te openen.
  3. Het audioformaat wordt weergegeven als een badge naast "TV Audio".

Het audioformaat staat ook vermeld in Instellingen > Beheren > Over mijn systeem onder je home-cinema product naast Audio In.

Webapp

1. Open de Sonos Webapp.
  2. Selecteer je home-cinema speaker uit de lijst aan de rechterkant van het venster.
  3. Het audioformaat wordt weergegeven op de balk 'Je hoort nu' onderaan het venster, naast "TV Audio".

Sonos S1 Controller-app

iOS of Android

1. Ga naar het tabblad Instellingen, selecteer Systeem > Over mijn systeem.
  2. Het audioformaat staat vermeld onder je home-cinema product naast Audio In.

macOS of Windows

1. In macOS, selecteer Sonos S1 Controller in de menubalk. In Windows, selecteer Help bovenaan het venster.
  2. Kies Over mijn Sonos-systeem.
  3. Het audioformaat staat vermeld naast je home-cinema product onder Audio In.