De geluidsopmaak van je Sonos home cinema controleren

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je controleert welke geluidsopmaak je Sonos home cinema-product ontvangt van je tv. Zie ons artikel over ondersteunde home cinema-geluidsopmaken voor een overzicht van ondersteunde opmaken.

iOS en Android

1. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Systeem > Over mijn systeem.
  2. De geluidsopmaak staat vermeld onder je home cinema-product naast Audio in.

De Sonos S2-app geeft de geluidsopmaak ook weer in het scherm 'Je hoort' voor je Sonos home cinema-product.

macOS of Windows

macOS

1. Klik in de menubalk op Sonos > Over mijn systeem
  2. De geluidsopmaak staat vermeld onder je home cinema-product naast Audio in.

Windows

1. Klik in de menubalk op Help > Over mijn Sonos-systeem.
  2. De geluidsopmaak staat vermeld onder je home cinema-product naast Audio in.