Configureren van macOS Firewall

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de Sonos-app handmatig mogelijk maakt via je macOS firewall. Volg deze stappen alleen als je problemen ondervindt met de Sonos-app op je Mac.

1. Open de macOS Systeemvoorkeuren en klik op Veiligheid & Privacy
  1. Klik op Firewall
  1. Klik op het vergrendelpictogram linksonderaan en voer het wachtwoord van je Mac in als hierom wordt gevraagd.
  2. Klik na de ontgrendeling op Firewall-opties ...
  1. Klik op de [+]-knop
  1. Zoek in de applicatielijst naar Sonos. Klik na deze te hebben geselecteerd op Toevoegen.
  1. Bevestig dat Sonos nu in de lijst verschijnt en is ingesteld op Inkomende verbindingen toestaan en klik daarna op OK.

De macOS Firewall is nu geconfigureerd om met Sonos te werken.