Configureren van macOS-firewall

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je handmatig instelt dat de Sonos-app je macOS-firewall kan passeren. Volg deze stappen alleen als je problemen ondervindt met de Sonos-app op je Mac.

1. Open de Systeeminstellingen van macOS en klik op Netwerk.
  2. Klik op Firewall. Zet de firewall aan als hij nu is uitgeschakeld.
  3. Klik op de knop [+] onder de lijst met toegestane applicaties.
  4. Zoek Sonos op in de lijst met applicaties. Heb je Sonos geselecteerd, klik dan op Openen.
  5. Controleer of Sonos in de lijst staat en is ingesteld op Alle verbindingen toestaan.
  6. Klik op OK om de firewallinstellingen te sluiten.

De macOS-firewall is nu geconfigureerd om met Sonos te werken.