Verbind met meerdere Sonos-systemen

Dit artikel laat zien hoe je je Sonos-app kunt verbinden met een ander Sonos-systeem op een andere locatie. Wanneer je in de app verbindt met een ander Sonos-systeem, zal het automatisch opnieuw verbinden met eerdere systemen terwijl je van de ene naar de andere plaats beweegt. Dit stelt je in staat om van Sonos te genieten in je eigen huis en het huis van een vriend of familielid.

Sonos-app

iOS of Android

1. Verbind je apparaat met hetzelfde WiFi-netwerk dat Sonos gebruikt.
  2. Open de Sonos-app. Wanneer de app "Geen producten gevonden" weergeeft, selecteer Ga naar Systeeminstellingen.
  3. Tik Verbinden wanneer je wordt gevraagd een nabijgelegen Sonos-systeem te bedienen.
  4. Volg de aanwijzingen om verbinding te maken met het Sonos-systeem.

Sonos S1 Controller-app

iOS of Android

1. Verbind je apparaat met hetzelfde WiFi-netwerk als dat Sonos gebruikt.
  2. Open de Sonos S1 Controller-app.
  3. Wanneer je de melding "Sonos gevonden" bovenaan het scherm ziet, selecteer Verbinden.
  4. Selecteer Laten we verbinden.
  5. Zodra je "Verbonden met je Sonos-systeem" ziet, selecteerKlaar.

macOS of Windows

1. Verbind je apparaat met hetzelfde wifi-netwerk als waar Sonos gebruik van maakt.
  2. Open de Sonos-app.
  3. Tik Laten we verbinden wanneer je het bericht "We hebben Sonos gevonden op je netwerk." ziet.
  4. Volg de aanwijzingen om verbinding te maken met het Sonos-systeem.

Nu je Sonos-app verbonden is met meerdere systemen, zal deze ze automatisch herkennen wanneer je mobiele apparaat verbinding maakt met hun bijbehorende wifi-netwerken. Als je wilt voorkomen dat je app automatisch verbinding maakt met een systeem, bekijk dan onze gids over een systeem vergeten in de Sonos-app.