Je Sonos-account verwijderen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je het verwijderen van je account initieert. Binnen vier weken nadat je je verzoek hebt ingediend, is het verwijderen van de gegevens voltooid. Zie het privacybeleid van Sonos voor meer informatie over het verwijderen van accounts en de bij je account behorende gegevens.

iOS of Android

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Account.
  3. Tik op Account verwijderen.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, ontvang je binnen 48 uur een e-mail van Sonos Support om te bevestigen dat je je Sonos-account wilt verwijderen.

Neem contact op met Sonos Support

Je kunt het verwijderen van je account initiëren door een verzoek te e-mailen naar privacy@sonos.com.