Het statuslampje in- of uitschakelen

Het statuslampje staat standaard aan bij de meeste Sonos-producten en kan in- of uitgeschakeld worden met de Sonos-app. Het lampje gaat nog steeds aan in bepaalde situaties, zoals wanneer het product wordt bijgewerkt of wanneer het volume gedempt is.

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het Instellingen menu.
  2. Onder Mijn Systeem, selecteer de naam van de kamer die je wilt aanpassen.
  3. Onder Hardware, schakel Statuslampje aan of uit.

Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android

1. Ga naar het tabblad Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Onder Producten, selecteer de naam van de kamer die je wilt aanpassen.
  3. Onder Hardware, schakel het Statuslampje aan of uit.