Fout 1010 bij het updaten van Sonos

Fout 1010 doet zich voor als Sonos probeert door het updateproces te komen, maar de communicatie tussen het netwerk en je Sonos-producten mislukt. Hieronder vind je een aantal algemene stappen die je kunt ondernemen om deze fout op te lossen.

Afstand naar je router verkleinen

Zet het apparaat dat je gebruikt om Sonos te bedienen dichter bij de router en probeer daarna opnieuw te updaten.

Je Sonos-producten opnieuw opstarten

Start al je Sonos-producten opnieuw op. Zorg er na je Sonos-producten opnieuw opgestart te hebben voor dat ze allemaal in de Sonos-app worden weergegeven en probeer nogmaals te updaten.