Fout 4 bij het updaten van Sonos

Als je tijdens het updaten Fout 4 ziet verschijnen, betekent dit dat je Sonos-product de update niet kan gebruiken voor zijn interne geheugen.

Neem contact op met Sonos Support, want deze fout kan verschijnen door een probleem met de Sonos-hardware.

Nog steeds hulp nodig?

Onze technici kunnen je telefonisch of met een live-chat helpen. Je kunt ook vragen stellen aan en antwoorden vinden van andere Sonos-eigenaren in onze Sonos Community.