Expliciete content op Sonos filteren

Je kunt op Sonos expliciete content filteren met gebruik van de opties 'Ouderlijk toezicht' in de Sonos-app.

Het filter voor expliciete content is een instelling die op je hele Sonos-systeem van toepassing is. Het is ook een functie die beschermd wordt met een wachtwoord. Dus als je probeert het filter in of uit te schakelen, word je gevraagd in te loggen op je Sonos-account.

Volg de onderstaande stappen om het filteren van expliciete content aan te zetten.

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik in de sectie Systeem-instellingen op Ouderlijk toezicht.
  4. Tik op Filter expliciete inhoud om filteren van content in te schakelen.

In de sectie Services die content filteren zie je dat er aan je Sonos-systeem services zijn toegevoegd die het filteren van content ondersteunen. Als deze sectie leeg is, ondersteunen geen van je toegevoegde services het filteren van content via 'Ouderlijk toezicht' van Sonos.

Sonos ondersteunt het filteren van content met de volgende muziekservices:

• Amazon Music (alleen in de VS)
  • Apple Music
  • YouTube Music