Een systeem uit het geheugen van de Sonos-app verwijderen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de Sonos-app vertelt een systeem uit het geheugen te verwijderen als je mobiele apparaat of computer verbinding heeft gemaakt met meerdere systemen. Dit wordt doorgaans gedaan om je apparaat te verbinden met een ander Sonos-systeem.

Deze opties zijn niet beschikbaar als je apparaat nooit verbinding heeft gemaakt met meer dan één systeem. Als dat laatste het geval is, kun je het systeem nog steeds uit het geheugen verwijderen door de aanwijzingen in ons artikel over het resetten van de Sonos-app te volgen.

iOS of Android

1. Tik in het tabblad Instellingen op Systeem > Huidig Sonos-systeem uit het geheugen verwijderen.
  2. Sluit de Sonos-app en open hem daarna weer.

Mac of pc

1. Klik op het menu Help.
  2. Selecteer Huidig Sonos-systeem vergeten.