De Sonos-app resetten

Dit artikel laat zien hoe je de Sonos-app kunt resetten om je apparaat los te koppelen van je Sonos-systeem. Hierdoor kun je een nieuw Sonos-systeem instellen of verbinden met een bestaand systeem op hetzelfde netwerk.

Let op: het resetten van je Sonos-app zal je Sonos-producten niet resetten of wijzigingen aanbrengen in je Sonos-systeem.

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het Account menu en selecteer App-voorkeuren.
  2. Selecteer App resetten.
  3. Sluit de app en open deze opnieuw om het resetproces te voltooien.

Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android

1. Ga naar het tabblad Instellingen, selecteer App-voorkeuren.
  2. Scrol naar de onderkant van het menu App-voorkeuren en selecteer App resetten.
  3. Sluit en heropen de app.

Sonos-apps voor macOS of Windows

Deze stappen zijn van toepassing op zowel de Sonos-app als de S1 Controller-app.

1. Bovenaan het scherm (Mac) of bovenaan het venster van de Sonos-app (PC), klik op de Help drop-down menu.
  2. Klik Reset Controller.

Nadat je app is gereset, kun je de app opnieuw openen om een nieuw Sonos-systeem te installeren of verbinding te maken met een bestaand systeem.