Leer je Sonos Move kennen

Lees meer over de essentiële functies van Sonos Move, zoals de afspeelknoppen, koppelen met bluetooth, groeperen en opladen.

Afspeelknoppen

Druk op de knop voor het afspelen of pauzeren van audio.

Druk op de knop om het volume te veranderen.

Swipe vooruit om het volgende nummer af te spelen.

Swipe achteruit om het vorige nummer af te spelen.

Bluetooth

Houd de bluetooth-knop ingedrukt tot je het koppelsignaal hoort om een apparaat te koppelen.

Knippert blauw: Klaar om verbinding te maken
Brandt onafgebroken blauw: Verbonden met apparaat

Stem

Voeg een spraakassistent toe aan Move om je Sonos-systeem met je stem te bedienen. Zie ons artikel over het toevoegen van een spraakassistent voor meer informatie.

Groeperen

Houd ingedrukt om Sonos-producten eenvoudig te groeperen en dezelfde content af te laten spelen. Je hoort een bevestigingssignaal.

Batterij en opladen

Druk de aan/uit-knop in om Sonos Move in de slaapstand te zetten.

Het batterijlampje knippert oranjegeel als het tijd is om de speaker op te laden.

Plaats Move op de oplader om hem heel eenvoudig op te laden.