Leer je Sonos Roam kennen

Lees meer over de essentiële functies van Sonos Roam, zoals de afspeelknoppen, koppelen met bluetooth, groeperen en opladen.

Bluetooth

Houd de aan/uit-knop ongeveer twee seconden ingedrukt tot je het tweede geluidssignaal hoort om een apparaat te koppelen.

Knippert blauw: Klaar om te koppelen
Brandt continu blauw: Verbonden met apparaat

Afspeelknoppen

Druk op de knop voor het afspelen of pauzeren van audio.

Druk op + of - voor kleine volumeaanpassingen. Houd ingedrukt om het volume snel te veranderen.

Druk twee keer op Play/Pauze om door te gaan naar het volgende nummer.

Druk drie keer op Play/Pauze om het vorige nummer af te spelen.

Stem

Voeg een spraakassistent toe aan Roam om je Sonos-systeem met je stem te bedienen. Zie ons artikel over het toevoegen van een spraakassistent voor meer informatie.

Automatische Trueplay™

Wanneer Automatische Trueplay is ingeschakeld en de microfoon aan staat, past Roam automatisch zijn geluid aan de omgeving aan. Lees meer in ons artikel over Automatische Trueplay.

Audio groeperen en wisselen

Groepeer met het dichtstbijzijnde Sonos-product door de Play/Pauze-knop ingedrukt te houden tot je het tweede geluidssignaal hoort.

Wissel audio met de dichtstbijzijnde Sonos-speaker door de Play/Pauze-knop ingedrukt te houden tot je het derde geluidssignaal hoort.

Batterij en opladen

Druk één keer op de aan/uit-knop om hem in de slaapstand te zetten. Druk op een willekeurige knop om Roam uit de slaapstand te halen.

Houd de aan/uit-knop minstens vijf seconden ingedrukt om hem uit te schakelen. Druk één keer op de knop om Roam weer in te schakelen.

Het batterijlampje knippert oranje als de batterij bijna leeg is. Meer informatie over Roam opladen.

Gebruik de meegeleverde USB-C-kabel om Roam aan te sluiten op een ondersteunde oplader. Roam kan ook worden opgeladen met de Sonos draadloze oplader of een draadloze gecertificeerde Qi-oplader.