HDMI ARC-fout bij het instellen van een Sonos home cinema-product

Dit artikel vertelt welke stappen je kunt doorlopen als je een fout ziet die te maken heeft met HDMI ARC bij het instellen van je Sonos home cinema-product.

Probeer na elke onderstaande stap verder te gaan met het installatieproces om te zien of de fout is opgelost.

Aansluiting van de HDMI-kabel controleren

Haal de HDMI-kabel uit je tv en je Sonos home cinema-product. Sluit de kabel daarna weer aan. Zorg dat de HDMI-kabel aan beide einden goed is aangesloten.

Controleer of de kabel is aangesloten op een HDMI ARC-poort

De meeste tv's hebben meerdere HDMI-poorten maar slechts één HDMI ARC-poort. Controleer of je HDMI-kabel is aangesloten op een HDMI-poort waar 'ARC' bij staat. Raadpleeg de handleiding van je tv als je niet zeker weet waar de HDMI ARC-poort zich bevindt.

Een andere HDMI-kabel gebruiken

Een probleem met de kabel zelf kan een fout veroorzaken tijdens het installeren. Gebruik een andere HDMI-kabel om je Sonos home cinema-product aan te sluiten op je tv.