Ik ontvang geen e-mails van Sonos

Je ontvangt een e-mail van ons wanneer je je Sonos-systeem registreert of je Sonos-wachtwoord wijzigt. In dit artikel wordt uitgelegd wat je kunt doen als je geen e-mails van Sonos in je inbox ziet.

Doorzoek je inbox

Zoek op 'Sonos' om te zien of dat resultaten geeft. Controleer ook je mappen met ongewenste e-mails.

Controleer het opgegeven e-mailadres

Controleer of het e-mailadres dat je hebt opgegeven klopt. Je kunt de Sonos-app gebruiken om je geregistreerde e-mailadres te controleren.

De e-mail opnieuw versturen

Als je je Sonos-wachtwoord aan het wijzigen bent, doorloop het resetproces dan nog een keer om nog een e-mail te krijgen

Neem contact met ons op

Ontvang je nog steeds geen e-mails nadat je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, dan kunnen wij je helpen je account of wachtwoord terug te halen.