iOS App Store geeft 'Openen' weer in plaats van 'Updaten'

Bij het updaten van de Sonos-app voor iOS word je doorgeleid naar de iOS App Store om de laatste versie te downloaden. In sommige gevallen wordt er naast het Sonos-app-pictogram in de iOS App Store een knop zichtbaar die zegt 'Openen' in plaats van 'Updaten', zelfs als er een update voor de Sonos-app beschikbaar is. Volg deze stappen om dit probleem op te lossen:

1. Open de iOS App Store en tik op je profielpictogram in de rechterbovenhoek. Onderaan deze pagina zie je de lijst van beschikbare app-updates of apps die recent zijn bijgewerkt.
  2. Haal de pagina naar beneden om de lijst te verversen zodat hij up-to-date is.
  3. Zoek de Sonos-app in de lijst en tik op Updaten om de laatste versie van de Sonos-app te downloaden.