Laag geluidsniveau uit surroundspeakers bij het luisteren naar muziek

Dit artikel helpt je bij het aanpassen van het geluid van je Sonos surroundspeakers terwijl je naar muziek luistert.

Vind je surround geluidsinstellingen

Om het geluid van je surroundspeakers aan te passen, moet je eerst naar de Surround Audio sectie van het Instellingen-menu in je Sonos-app gaan.

Volg de instructies in ons Geluidsinstellingen surroundspeakers wijzigen artikel om naar het juiste instellingenscherm te gaan, en pas dan de specifieke instellingen hieronder aan.

Volledige stereo inschakelen

Standaard zullen je Sonos surroundspeakers omgevingsgeluid produceren bij het afspelen van muziekbronnen zoals Spotify of Apple Music.

In je Surround Audio instellingen, selecteer Muziekweergave en kies Volledig.Hiermee stel je je surroundspeakers in om audio met volledig bereik te produceren op hetzelfde volume als de speaker van de home cinema.

Verhoog het volume van de surrounds

Je kunt het algehele volume van de surroundspeakers verhogen wanneer ze muziek afspelen.

In jouw Surround Audio-instellingen, gebruik de Muziekniveau schuifregelaar om het volume van de surroundspeakers te verhogen.