Dialoog makkelijker te horen maken met Spraakverbetering

Wanneer je tv-audio afspeelt met een Sonos home-cinema speaker, kun je Spraakverbetering inschakelen om de audiofrequenties die geassocieerd zijn met de menselijke stem te versterken. Het inschakelen van deze functie maakt dialogen makkelijker te verstaan.

Voordat je de onderstaande stappen volgt, zet je je tv aan en zorg je ervoor dat de tv-audio via je Sonos home-cinema speaker wordt afgespeeld.

Sonos-app

iOS of Android

1. Open de Systeemweergave door de naam van je systeem linksboven op het scherm te selecteren.
  2. Selecteer je Sonos home cinema-speaker om het scherm Je hoort nu te openen.
  3. Selecteer de Speech Enhancement knop om Speech Enhancement in of uit te schakelen. Wanneer Speech Enhancement is ingeschakeld, verandert de knop van "Normaal" naar "Verbeterd."

Sonos S1 Controller-app

iOS of Android

1. In het Kamers tabblad, selecteer je home cinema-speaker.
  2. Open het scherm Je hoort nu door de balk Je hoort nu onderaan te selecteren.

Selecteer het Speech Enhancement-pictogram om Speech Enhancement in of uit te schakelen.

macOS of Windows

1. Selecteer in het paneel Kamers je home cinema-speaker.
  2. In de sectie Nu aan het afspelen, klik op het Speech Enhancement pictogram om Spraakverbetering in of uit te schakelen.