Fout 'Geweigerde verbinding' bij gebruik van de muziekbibliotheek

De Sonos-app kan de foutmelding 'Computer weigert de verbinding' als je Sonos-systeem toegang tot je muziekbibliotheek zoekt.

Deze fout wordt doorgaans veroorzaakt door verschillende computers met dezelfde hostnaam op een netwerk aangesloten te hebben. Als twee of meer computers dezelfde hostnaam hebben, kan de router Sonos naar de onjuiste computer doorsturen om toegang tot je muziekbestanden te krijgen.

Als je de fout 'Geweigerde verbinding' tegenkomt bij het gebruik van je muziekbibliotheek:

Deze fout kan mogelijk worden opgelost door je router te rebooten. Anders moet je waarschijnlijk de hostnaam op een of meer van je computers wijzigen. Je kunt voor meer hulp contact met ons op te nemen.