Een spraakassistent verwijderen

Dit artikel beschrijft hoe je een spraakdienst zoals Sonos Voice Control, Amazon Alexa of de Google Assistent kunt verwijderen van een spraakgestuurd Sonos-product.

Sonos-app voor iOS of Android

1. Ga naar het Instellingen menu.
  2. Selecteer de Beheren knop naast Mijn Systeem.
  3. Selecteer Voice Assistants, kies vervolgens de spraakassistent die je wilt verwijderen.
  4. Onder Sonos Producten, selecteer een product dat de spraakassistent gebruikt, en selecteer dan Verwijderen.

Sonos S1 Controller-app voor iOS of Android

1. Ga naar het Instellingen tabblad, selecteer Services & Voice.
  2. Onder Voice, selecteer de spraakassistent die je wilt verwijderen.
  3. Selecteer het Sonos-product dat de spraakassistent gebruikt, en selecteer dan Verwijderen.

Merk op dat als je een spraakdienst volledig wilt verwijderen uit je systeem, je de bovenstaande stappen moet herhalen voor alle spraakgestuurde producten die nog steeds verbonden zijn met de dienst.