Surroundspeakers verwijderen

Dit artikel laat je zien hoe je je surroundspeakers uit je Sonos home cinema kunt verwijderen.

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad Instellingen en tik op Systeem.
  3. Tik onder Producten op de home cinema-kamer waarin de surroundspeakers zich bevinden.
  4. Selecteer Surroundspeakers verwijderen.
  5. Volg de aanwijzingen in de app om de surroundspeakers uit deze kamer te verwijderen.

Als de surroundspeakers eerder in je Sonos-systeem werden gebruikt in verschillende kamers, worden ze met hun eerdere naam weergegeven. Als ze niet eerder ergens anders werden gebruikt, worden ze weergegeven als “Onbenut” en kunnen ze worden hernoemd door op ze te tikken in het tabblad Kamers.