Meerdere Sonos-producten tegelijk installeren

Als de modus voor het installeren van meerdere producten is ingeschakeld, kun je in de Sonos S2-app meerdere Sonos-producten op een rij installeren. Hiermee kun je verschillende producten installeren voordat je de nodige software-updates toepast.

Als de modus voor het installeren van meerdere producten is ingeschakeld, krijg je tijdens de installatie van je producten geen informatieve tips en productrondleidingen te zien.

Installeren van meerdere producten inschakelen

1. Open de Sonos S2-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op App-voorkeuren.
  3. Scrol naar beneden naar Productinstallatie en tik op Instellen voor installateurs.
  4. Druk op de knop om Installeren van meerdere producten in te schakelen.