Je Sonos Move installeren

• Mobiel apparaat vereist

Dit artikel legt uit hoe je je Sonos Move installeert op je wifinetwerk. Meer informatie over de productfuncties en -specificaties zijn te vinden op de productpagina voor Move.

Voor je begint

• Steek de stekker van de meegeleverde oplader in het stopcontact en plaats je Sonos Move op de oplader om hem aan te zetten. Als Move klaar is om te installeren, gaat er boven op de speaker een groen lampje knipperen.

• Download de Sonos-app voor iOS of Android. De app leidt je door het installatieproces.

• Sonos Move moet op een wifinetwerk worden geïnstalleerd voordat hij als bluetooth-speaker kan worden gebruikt.

Een nieuw Sonos-systeem met Move installeren

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Tik op Nieuw systeem installeren en maak daarna een Sonos-account aan of log in op je bestaande account.
  3. Tik op Toevoegen op de pop-up die je Sonos-product weergeeft. Tik bij gebruik van de Sonos S1-app op Doorgaan > Producten installeren.
  4. Volg de stappen in de app om je Move te installeren en je muziek- en spraakservices toe te voegen.

Move toevoegen aan je bestaande Sonos-systeem

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Tik in het tabblad  Instellingen op Systeem > Product toevoegen.
  3. Volg de stappen in de app om Move te verbinden met je Sonos-systeem.

Problemen bij het installeren?

Als Sonos Move problemen heeft met het maken van verbinding tijdens het installeren, raadpleeg dan ons artikel ‘Product niet gevonden’ voor hulp.

Als Move eenmaal is geïnstalleerd en verbonden met wifi, kun je hem wanneer je maar wilt overschakelen naar de bluetooth-modus. Zie ons artikel Sonos Move verbinden met bluetooth voor aanwijzingen over hoe je Move verbindt met je bluetooth-apparaten.

Je Sonos Move moet binnen het bereik van je wifinetwerk staan, zelfs als hij dicht bij een ander Sonos-product staat. De Move kan verbinden met het wifinetwerk van je router, maar niet met het afzonderlijke draadloze netwerk dat door een bekabeld Sonos-product wordt gecreëerd.

Lees voor meer informatie over Sonos Move en zijn functies onze artikelen over Move opladen, Move mee naar buiten nemen en Automatische Trueplay