Je Sonos Roam 2 installeren

Dit artikel helpt je bij het installeren van je Sonos Roam 2.

Wanneer je je Roam 2 voor de eerste keer uitpakt, kun je deze verbinden met je Bluetooth-apparaat en direct beginnen met het luisteren naar audio. Om de Roam 2 te verbinden met je WiFi-netwerk en te groeperen met andere Sonos-producten, moet je deze instellen via de Sonos-app voor iOS of Android.

Voordat je begint

• Zet je Sonos Roam 2 aan door op de aan-knop aan de achterkant te drukken of door hem met een USB-kabel op stroom aan te sluiten. Als Roam 2 klaar is om te installeren, gaat er een groen lampje knipperen.
  • Download de Sonos-app voor iOS of Android. De app zal je door het installatieproces leiden.

Een nieuw Sonos-systeem installeren met Roam 2

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Selecteer Nieuw systeem installeren, en maak daarna een Sonos-account aan of log in op je bestaande account.
  3. SelecteerToevoegen op de pop-up die je Roam 2 weergeeft.
  4. Volg de stappen in de app om je Roam 2 in te stellen en je contentservices toe te voegen.

Roam 2 toevoegen aan je bestaande Sonos-systeem

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het Instellingen menu en selecteer Speaker of component toevoegen.
  3. Volg de stappen in de app om Roam 2 toe te voegen aan je Sonos-systeem.

Problemen tijdens de installatie?

Als je Roam 2 problemen heeft met verbinden tijdens de installatie, bekijk dan ons “Product niet gevonden” artikel voor wat hulp.

Je kunt je Roam 2 op elk moment overschakelen naar de bluetooth-modus. Zie ons artikel over Roam-producten koppelen met Bluetooth voor instructies over het koppelen van je Roam aan je Bluetooth-apparaten.

Voor meer informatie over Roam 2 en zijn functies, zie onze artikelen over je Roam-producten opladen, audio wisselen van je Roam-product naar je andere Sonos-speakers, en Auto Trueplay.