Je SYMFONISK-speaker installeren

• Mobiel apparaat vereist

Dit artikel helpt je bij het installeren van je SYMFONISK-speaker. De aanwijzingen in dit artikel zijn van toepassing op alle beschikbare SYMFONISK-producten:

• SYMFONISK-boekenplankspeaker voor wifi (Gen 1) en (Gen 2)
  • SYMFONISK-tafellamp met wifispeaker (geïntroduceerd in 2019)
  • SYMFONISK-speakerlamp met wifi (geïntroduceerd in 2021)
  • SYMFONISK-schilderijlijst met wifispeaker
  • SYMFONISK-vloerlamp met wifi-speaker

Voordat je begint

• Plaats je SYMFONISK-product op de gewenste plek en steek de stekker in het stopcontact.
  • Download de Sonos-app voor iOS of Android. De app leidt je door het installatieproces.
  • Voor sommige SYMFONISK-producten heb je de Sonos S2-app nodig. In ons artikel over Sonos S2-compatibiliteit kun je lezen welke producten S2 nodig hebben.

Een nieuw Sonos-systeem installeren met SYMFONISK

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Tik op Nieuw systeem installeren en maak daarna een Sonos-account aan of log in op je bestaande account.
  3. Tik op Toevoegen op de pop-up die je Sonos-product weergeeft.
  4. Volg de stappen in de app om je SYMFONISK-speaker te installeren en je muziekservices toe te voegen.

SYMFONISK toevoegen aan je bestaande Sonos-systeem

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Tik in het tabblad Instellingen op Systeem > Product toevoegen.
  3. Volg de stappen in de app om SYMFONISK te verbinden met je Sonos-systeem.

Problemen bij het installeren?

Als je SYMFONISK-schilderijlijst problemen heeft met het maken van verbinding tijdens het installeren, raadpleeg dan ons artikel ‘Product niet gevonden’ voor hulp.

Gebruik stroom doorgeven met twee SYMFONISK schilderijlijsten

De SYMFONISK-schilderijlijst kan stroom doorgeven aan een tweede SYMFONISK-schilderijlijst met een speciaal daarvoor bestemde kabel. Gebruik deze kabel om de stroomuitgang op de eerste lijst te verbinden met de stroomingang op de tweede lijst. Als de eerste lijst is aangesloten op stroom, zullen beide producten inschakelen.

Het doorgeven van stroom is mogelijk voor maximaal twee SYMFONISK schilderijlijsten. De kabel geeft alleen stroom door, er worden geen gegevens doorgegeven en ook geen netwerkinformatie. Het volume en de instellingen van elke schilderijlijst worden apart bediend in de Sonos-app.