Gedeelde mappen niet toegevoegd door niet-ondersteund bestandssysteem

Deze fout verschijnt in macOS als je probeert een muziekbibliotheek toe te voegen aan een harde schijf die is geformatteerd met gebruik van een niet-ondersteund bestandssysteem. Op een Mac kan de Sonos-app alleen mappen delen op externe schijven die zijn geformatteerd met gebruik van het bestandssysteem Mac OS Extended (of HFS+). Als de externe schijf is geformatteerd in FAT32, NTFS of ExFAT kan Sonos niet een gedeelde muziekmap van de schijf toevoegen.

Het formaat van je externe harde schijf controleren

1. Klik in 'Zoeker' op Doorgaan > Hulpprogramma's.
  2. Zoek in het venster Hulpprogramma's naar Schijfhulpprogramma en open het.
  3. Als je in Schijfhulpprogramma de geplaatste schijf markeert, wordt het formaat van de schijf onder de schijfnaam in het hoofdvenster weergegeven.

Bekijk voor meer informatie over verschillende formatteeropties de artikelen van Apple Support hieronder:

Apple Knowledge Base-artikel over een schijf opnieuw formatteren als formaat HFS+