Nummers willekeurig afspelen, herhalen en crossfaden

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de functies shuffle, repeat, en crossfade in de Sonos-app gebruikt.

Shuffle en Repeat

De functie Shuffle verandert de volgorde van nummers in de wachtrij willekeurig. De functie Repeat heeft twee modi: Als je de functie één keer selecteert, herhaalt je Sonos-product de hele wachtrij, selecteer je de functie nog een keer, dan wordt alleen het huidige nummer continu herhaald.

• Sonos-app voor iOS of Android: Open het scherm 'Je hoort' en selecteer het Wachtrij-pictogram om de wachtrij te bekijken. Je vindt de Shuffle- en Repeat-knop bovenaan.
  • Sonos web app: De knoppen voor Shuffle en Repeat vind je bij de afspeelknoppen langs de onderkant van het venster.
  • Sonos S1 controller voor macOS of Windows: De knoppen voor Shuffle en Repeat bevinden zich bovenaan het scherm in de bediening van Je hoort.

Crossfade

De functie Crossfade zorgt voor een vloeiende overgang tussen nummers in de wachtrij. Het is niet mogelijk om Crossfade in of uit te schakelen met de Sonos web-app.

• Sonos-app voor iOS of Android: Open het scherm Je hoort en open daarna het menu Meer en schakel de optie Crossfade in of uit.
  • Sonos S1 controller voor macOS of Windows: De Crossfade-knop bevindt zich bovenaan het scherm in de bediening van Je hoort.