Sonos uitschakelen

Dit artikel biedt instructies over hoe je draagbare en niet-draagbare Sonos-producten kunt uitschakelen.

Niet-draagbare Sonos-producten zijn ontworpen om ingeschakeld te blijven en gebruiken minimale elektriciteit wanneer er geen muziek wordt afgespeeld. Voor informatie over het stroomverbruik van Sonos, zie het volgende artikel: Stroomverbruik van Sonos in ruststand.

Niet-draagbare Sonos-producten

Haal de stroomkabel uit het stopcontact om niet-draagbare Sonos-producten uit te schakelen.

Sonos Move en Move 2

Houd de aan/uit-knop aan de achterkant van je Move of Move 2 minstens 5 seconden ingedrukt. Je hoort een geluidssignaal en het statuslampje bovenop gaat uit.

Sonos Roam, Roam SL en Roam 2

Houd de aan/uit-knop aan de achterkant van je Roam-product minstens 5 seconden ingedrukt. Je hoort een geluidssignaal en het statuslampje aan de voorkant gaat uit.

Sonos Ace

Aan de linkeroorschelp, houd de Power/Bluetooth-knop ongeveer 3 seconden ingedrukt. Sonos Ace speelt een uitschakeltoon en het statuslampje gaat uit.