Kan geen contentservice toevoegen aan Sonos

Volg de stappen in dit artikel om veelvoorkomende problemen met het toevoegen van muziek en contentservices aan Sonos op te lossen.

Zorg ervoor dat de service beschikbaar is op Sonos in jouw regio

Bezoek onze lijst van beschikbare services en selecteer de service die je wilt toevoegen om te zien of deze beschikbaar is.

Controleer welk abonnementstype vereist is

Een contentservice kan een premium of betaald abonnement vereisen om deze aan Sonos toe te voegen. Bovendien ondersteunen sommige services bepaalde abonnementstypen zoals familieplannen mogelijk niet. Als je een foutmelding krijgt, controleer dan bij de service welk abonnementstype vereist is voor Sonos.

Zorg ervoor dat je inloggegevens correct zijn

De meeste services vereisen dat je inlogt op een account voor die service. Zorg ervoor dat je gebruikersnaam of e-mail en wachtwoord correct zijn. Als je problemen ondervindt bij het inloggen, probeer dan het wachtwoord voor die service te resetten en probeer het opnieuw toe te voegen.

Genereer een nieuwe autorisatiecode

Sommige services genereren een autorisatiecode binnen de Sonos-app die je moet opgeven bij het inloggen. Zorg ervoor dat de code die je invoert correct is. Als de code niet werkt, probeer dan de service opnieuw toe te voegen om een nieuwe code te genereren.

Gebruik een ander apparaat

Probeer de Sonos-app op een ander apparaat te gebruiken om je contentservice toe te voegen. Sommige services, zoals Apple Music, kunnen niet worden toegevoegd met de Sonos-app voor macOS of Windows en vereisen mogelijk een iOS- of Android-apparaat. Nadat je de service hebt toegevoegd, kun je deze afspelen vanaf elk apparaat dat is verbonden met je systeem.