Een subwoofer van een ander merk gebruiken met Amp of Connect:Amp

Sonos Amp en Connect:Amp hebben allebei een RCA-uitgang waarop een subwoofer van een ander merk kan worden aangesloten. De subwoofer-uitgang van Amp heeft een instelbaar crossoverbereik van 50-110 Hz. De subwoofer-uitgang van Connect:Amp heeft een crossover van 80 Hz en is niet instelbaar.

De subwoofer aansluiten

Sluit de subwoofer met een RCA-kabel aan op de daarvoor bestemde uitgang van je Sonos-product. Op een Amp wordt de uitgang aangegeven met SUB en op een Connect:Amp met subwoofer out.

De Amp of Connect:Amp detecteert automatisch dat er een subwoofer is aangesloten wanneer de RCA-kabel wordt aangesloten.

De subwoofer-outputinstellingen van Amp aanpassen

Je kunt de outputinstellingen van de subwoofer aanpassen met de Sonos-app. Deze functie is alleen beschikbaar op Sonos Amp. Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot instellingen als het outputniveau en de crossoverfrequentie van de subwoofer.

1. Open de Sonos-app voor iOS of Android.
  2. Ga naar het tabblad  Instellingen en tik op Systeem.
  3. Kies bij Producten de Amp waarop de subwoofer is aangesloten.
  4. Tik bij Geluid op Audio van Sub.