Sonos Radio HD

Radio
Gratis proefabonnement beschikbaar
Stream cd-kwaliteit audio (tot 16-bit, 44,1 kHz)

Sonos Radio HD is een upgrade voor Sonos Radio. Met een abonnement op Sonos Radio HD krijg je toegang tot premium functies zoals audio van hoge definitie, toegang tot meer exclusieve originele inhoud, onbeperkt overslaan en muziek zonder reclame.

Wanneer je geabonneerd bent, zie je Sonos Radio HD-inhoud beschikbaar bij het browsen op Sonos Radio. Alle originele stations zullen een Sonos Radio HD-badge bevatten. HD-audiokwaliteit zal ook aangegeven worden op het scherm Nu Spelen.

Functies

• Lossless audiokwaliteit (16-bit/44.1 kHz)¹
  • Muziek zonder reclame¹
  • Exclusieve artiesteninhoud
  • Toegang tot alle originele Sonos-stations
  • Nummers overslaan en opnieuw afspelen¹
  • Slaapgeluiden
  • Samengestelde muziek en originele programmering
  • Meer dan 60.000 wereldwijde uitzendstations

¹Alleen voor Sonos-eigen en geëxploiteerde stations. Exclusief wereldwijde uitzendstations.

Ondersteunde abonnementen

Sonos Radio HD is beschikbaar met een abonnement. Meer informatie over de prijzen en de premiumfuncties van Sonos Radio HD.

Beschikbaarheid

Sonos Radio HD aan Sonos toevoegen