YouTube Music op Sonos

On demand
Stream standaardkwaliteit audio

YouTube Music is een nieuwe muziekapp waarmee je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt en nieuwe muziek kunt ontdekken. Je krijgt playlists en aanbevelingen te zien op basis van wat relevant is voor jou, je smaak en van wat er trending is.

Functies

Behalve dat je kunt luisteren naar YouTube Music op Sonos, kun je met Music Premium offline luisteren zonder advertenties terwijl je scherm is uitgeschakeld:

• Voeg je persoonlijke muziekcollectie toe aan je YouTube Music-bibliotheek door je nummers en albums te uploaden.
  • Op de achtergrond luisteren: je hoeft je geen zorgen te maken dat de muziek stopt als je je scherm vergrendelt of andere apps gebruikt.
  • Advertentievrije muziek: luister naar de wereld van muziek zonder advertenties.
  • Download en go: luister in de lucht, ondergronds of weg van alles naar je favoriete muziek.

Ondersteunde abonnementen

Je kunt een YouTube Music Free- of YouTube Music Premium-account toevoegen aan Sonos. Gebruikers van YouTube Music Free kunnen hun geüploade nummers en albums afspelen op Sonos. Premium-gebruikers hebben toegang tot alle hierboven genoemde functies.

YouTube Music biedt het standaard gratis proefabonnement van 1 maand als je een betaalmethode opgeeft. Gebruikers kunnen hier gebruik van maken als ze in de afgelopen 12 maanden geen (proef)abonnement hebben gehad op YouTube Music of YouTube Premium.

Beschikbaarheid

YouTube Music aan Sonos toevoegen