Legg til favoritter på startsiden din

Du kan legge til favorittlåter, spillelister og stasjoner på startsiden i Sonos-appen slik at du får snarveier til innholdet du lytter til mest.

Sonos-app for iOS eller Android

Mens du blar gjennom musikk

1. Velg knappen Mer ved siden av et punkt i listen, som en sang, et album eller en artist.
  2. Velg Lagre i Sonos-favoritter.

Fra skjermen Spiller nå

1. Mens Sonos spiller av lyd, åpner du Spiller nå-skjermen.
  2. Velg knappen Mer. Deretter velger du Lagre i Sonos-favoritter.

De lagrede elementene vil vises i seksjonen Sonos-favoritter på startsiden.

Sonos S1 Controller-app for iOS eller Android

Mens du blar gjennom musikk

1. Velg knappen Flere alternativer ved siden av et punkt i listen, som en sang, et album eller en artist.
  2. Velg Legg til i Min Sonos.
    1. Med noen tjenester må du kanskje først rulle ned og velge Mer før du ser alternativet Legg til i Min Sonos.

Fra skjermen Spiller nå

1. Mens Sonos spiller av lyd, åpner du Spiller nå-skjermen.
  2. På høyre side av skjermbildet velger du knappen Flere alternativer.
  3. Velg Legg til i Min Sonos.
    1. Med noen tjenester må du kanskje først rulle ned og velge Mer før du ser alternativet Legg til i Min Sonos.

De lagrede elementene vil vises på fanen Min Sonos.