Justere line-in-lydkomprimering

Denne artikkelen gir deg informasjon om line-in-lydkomprimering og hvordan den endres i Sonos-appen. Se artikkelen vår om bruk av line-in for mer informasjon om hvordan den konfigureres i Sonos-systemet.

Line-in-lydkomprimering gjør at du kan velge om Sonos skal komprimere lyden for å redusere belastningen som legges på Sonos-produktene når det strømmes line-in-lyd. Følg disse trinnene for å endre lydkompresjonsnivået på Sonos-systemet:

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System.
  3. Trykk på Lydkomprimering.
  4. Velg mellom alternativene nedenfor.

Sonos forhåndsinnstiller det beste lydkompresjonsnivået for systemet ditt. Imidlertid kan du justere disse innstillingene etter følgende retningslinjer:

Kompresjonsinnstilling

Beskrivelse

Automatisk

Automatisk er standardinnstillingen for alle line-in-produkter og anbefales av Sonos. Automatisk betyr at Sonos skifter mellom ukomprimert og komprimert avhengig av ytelsen i nettverket ditt og i Sonos-systemet.

Ukomprimert

Ukomprimert bruker WAV-formatet som gir lyd med høyere kvalitet. Ukomprimert lyd kan være en stor belastning på nettverket ditt, spesielt hvis du har mange Sonos-produkter. Bruk ukomprimert hvis du ønsker høyest mulig lydkvalitet i Sonos-systemet ditt.

Komprimert

Komprimert bruker SBC-kodeken som reduserer kvaliteten på lyden, men som gir mye mindre belastning av nettverket.