Alexa-grupper for smarthjemenheter og Sonos

Denne artikkelen leder deg gjennom konfigurasjonen og å legge til Sonos-produktene i en Alexa-gruppe for smarthjemenheter. Dette gjør det mulig for deg å gi stemmekommandoer til flere Sonos-produkter samtidig med en Alexa-aktivert enhet, som Echo Dot, ved hjelp av gruppenavn som «nede» og «utendørs».

Når du bruker Alexa-grupper for smarthjemenheter er det ikke mulig å spille musikk på Echo-enheter og Sonos-produkter samtidig.

Opprett en Alexa-gruppe for smarthjemenheter med Sonos-høyttalere

1. Åpne Alexa-appen og trykk på Enheter-ikonet.
  2. Trykk på +-ikonet, og deretter på Legg til gruppe.
  3. Trykk på Opprett et rom eller enhetsgruppe, og trykk deretter på Neste.
  4. Følg anvisningene på skjermen for sette navn på Alexa-gruppen og velge gruppens Alexa-aktiverte enhet og Sonos-produktene i den.

Velg foretrukket høyttaler

Etter at du har opprettet smarthjemgruppen, må du spesifisere hvilke Sonos-produkter som vil spille når du ber Alexa om å spille av musikk til gruppen. Gå til fanen Enheter i Alexa-appen og trykk på Velg høyttalere. Velg alle Sonos-produktene du vil høre når du ber Alexa om å spille av musikk til denne gruppen. Hvis det ikke velges en høyttaler i gruppen, vil bare den Alexa-aktiverte enheten spille av lyden du ber om.

Du finner mer informasjon i Amazons artikkel om smarthjemgrupper.