Endre lydinnstillingene for høyde

• Mobilenhet er påkrevd
  • Sonos S2 er påkrevd

Dolby Atmos har to høydelydkanaler som gir lyd over lytteområdet, for å utvide lydbildet ut over det horisontale planet. Når du lytter til Dolby Atmos-lyd gjennom Sonos Arc, Arc SL, Beam (Gen 2) eller Era 300, kan du justere nivået på høydelydkanalene ved å følge trinnene nedenfor:

1. Åpne Sonos S2-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System.
  3. Velg rommet der hjemmekinoproduktet med Atmos-mulighet er plassert.
  4. Under Lyd trykker du på Høydelyd.
  5. Bruk skyvebryteren for å øke eller redusere volumet på lyden fra høydelydkanalene.