Endre lydinnstillingene for høyde

• Mobilenhet er påkrevd
  • Sonos S2 er påkrevd

Dolby Atmos har to høydelydkanaler som gir lyd over lytteområdet, for å utvide lydbildet ut over det horisontale planet. Når du lytter til Dolby Atmos-lyd gjennom Sonos Arc, Arc SL, Beam (Gen 2) eller Era 300, kan du justere nivået på høydelydkanalene ved å følge trinnene nedenfor:

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til menyen  Innstillinger.
  3. Under Om anlegget mitt, velg rommet med ditt Atmos-kompatible hjemmekinoprodukt.
  4. Under Lyd, velg Høyde-lyd.
  5. Bruk skyveknappen for å øke eller redusere volumet på høyde-lydkanalene.