Endre språket for Amazon Alexa*

Du kan bruke Sonos-appen for å endre Alexa-språket for enhver av de stemmeaktiverte Sonos-høyttalerne. Språket kan endres til hvilket som helst av språkene som Alexa støtter på Sonos.

iOS eller Android

1. Fra fanen Innstillinger, trykker du på Tjenester > Amazon Alexa.
  2. Trykk på navnet på rommet du vil endre.
  3. Trykk på Stemmespråk og velg språket ditt fra listen.

Du kan velge et forskjellig språk for hver av de stemmeaktiverte Sonos-høyttalerne som bruker Alexa. Hvis du vil bytte språk for alle de stemmeaktiverte Sonos-høyttalerne dine, må du gjenta trinnene over for hver av dem.