Lade Sonos Move 2

Denne artikkelen gir deg informasjon om hvordan du lader Move 2 med ladesokkelen eller USB-C-kabelen.

Koble Move 2 til strøm

Slik bruker du ladesokkelen

Plasser Move 2 på ladesokkelen med ladekontaktene mot hverandre og i kontakt.

Pass på at Move 2 er helt tørr og ikke har rusk på ladekontaktene før du setter den på ladesokkelen. Ladesokkelen er kun beregnet på innendørs bruk.

Batteriet på Move 2 fullades på omtrent tre timer når du bruker ladesokkelen.

Slik bruker du en USB-C-kabel

USB-C-porten på Move 2 er plassert på baksiden av høyttaleren over ladekontaktene. Under lading må du passe på at USB-C-kabelen er satt helt inn i Move 2 og strømkilden.

Du kan bruke alle slags USB-C PD-kabler for å lade Move 2.

Kontroller Move 2s batterinivå

For å se batterinivået på Move 2 åpner du Sonos-appen og finner Move 2 på fanen System. Batteriets ladenivå vises som en prosentverdi ved siden av batteriikonet.

En legges til i batteriindikatoren når Move 2 kobles til strøm for å vise at den lades.

Move 2s batterilys

Batterilyset foran på Move 2 blinker oransje når den har lavt batteri (6 % lading eller mindre).

Når den kobles til strøm, lyser det oransje lyset jevnt på Move 2 for å vise at den lades. Etter omkring 10 sekunder slås lyset av, men Move 2 fortsetter å lades.

Hvis batteriet er tomt eller har veldig lavt ladenivå, forblir det oransje lyset på i mer enn 10 sekunder til Move 2 er nok ladet til å slås på. Denne ladetiden kan variere basert på strømadapteren som Move 2 bruker og hvor utladet batteriet er. Når batterilyset slås av, kan Move 2 fremdeles trenge ytterligere lading før det kan brukes på batteristrøm.

Batteritid og antall sykluser

Move 2s 44 Wh-batteri gir opptil 24 timer med kontinuerlig avspilling på én enkelt ladning. Bruk av pausefunksjonen, volumnivået, Bluetooth, hvor varmt det er og andre faktorer påvirker batteritiden.

Batteriets levetid er omtrent tre år eller 900 ladninger. Etter det kan du kjøpe et erstatningsbatteri. Batteriet får ikke kortere levetid selv om Move 2 står på ladesokkelen i lengre tid.