Lade Sonos Move

Denne artikkelen gir deg informasjon om hvordan du lader Sonos Move med ladesokkelen og tredjeparts USB-C-kabler.

Når Move plasseres på ladesokkelen eller plugges i strømmen, vil LED-lampen foran vise et jevnt oransje lys for å vise at den har begynt å lade. Etter omtrent 10 sekunder slokkes lyset, men Move fortsetter å lade.

Kontroller Moves batterinivå

Du kan sjekke batterinivået på Move ved å åpne Sonos-appen og se etter navnet på Move i  System-fanen (Rom-fanen hvis du bruker S1 Controller-appen).

Slik bruker du ladesokkelen

Plasser Move på ladesokkelen med ladekontaktene mot hverandre og i kontakt. Pass på at Move er helt tørr og ikke har rusk på ladekontaktene før du setter den på ladesokkelen. Ladesokkelen er kun beregnet på innendørs bruk.

Batteriet på Move fullades på omtrent to timer når du bruker ladesokkelen.

Slik bruker du en USB-C PD-lader

USB-C-porten på Move er plassert på baksiden av høyttaleren over ladekontaktene. Pass på at USB-C-kabelen er satt helt inn i Move og strømkilden. Strømadapteren må være en USB-C PD-lader som gir minst 45 W (20 V / 2,25 A eller 15 V / 3 A). Du kan også bruke en 36 watt-lader som gir minst 12 V / 3 A eller 15 V / 2,4 A, men ladehastigheten blir redusert.

Batteritid

Batteriet på Move varer i opptil 11 timer med uavbrutt avspilling. Bruk av pausefunksjonen, volumnivået, Bluetooth, hvor varmt det er og andre faktorer påvirker batteriets levetid. Batteriet varer opptil 120 timer hvis Move tas av ladesokkelen og ikke blir brukt.

Batteriets levetid (antall ladesykluser)

Batteriets levetid er omtrent tre år eller 900 ladninger. Etter det kan du kjøpe et erstatningsbatteri. Batteriet får ikke kortere levetid selv om Move står på ladesokkelen i lengre tid.