Sjekk systeminformasjon i Om anlegget mitt

Denne artikkelen vil vise deg hvilken type informasjon du kan sjekke i Om anlegget mitt-delen av Sonos-appen. Dette inkluderer informasjon som din Sonos-programvare og OS-versjon, Sonos-ID, modellnavn på dine Sonos-produkter og mer.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Gå til Innstillinger-menyen.
  2. Velg Administrer -knappen ved siden av anlegget mitt.
  3. Velg Om anlegget mitt.

Nettapp

1. Åpne Sonos-nettappen.
  2. Gå til Innstillinger-menyen, og finn Om anlegget mitt nederst på siden.

Merk at webappen bare vil vise delvis informasjon fra Sonos System Info-delen av tabellen nedenfor.

Sonos S1 Controller

iOS eller Android

1. Fra  Innstillinger-fanen, velg System.
  2. Under Systeminnstillinger, velg Om anlegget mitt.

macOS eller Windows

1. I macOS, velg Sonos S1 Controller i menylinjen. I Windows, velg Hjelp øverst i vinduet.
  2. Velg Om Sonos-anlegget mitt.

Nedenfor er en tabell som beskriver noe informasjon du kan få tilgang til i delen Om anlegget mitt.

Navn

Beskrivelse

Informasjon om Sonos-appen

Versjon

Programvareversjonen til Sonos-appen din.

Sonos OS

Sonos OS-versjonen av Sonos-appen din. Se oversikten over Sonos-apper siden for mer informasjon.

Bygg

Det spesifikke byggnummeret til versjonen av Sonos-appen din.

Sonos-ID

Ditt unike Sonos-ID-nummer. Dette er ofte nødvendig når du deltar i Sonos' betaprogrammer.

Kontroller-ID

En unik identifikator for Sonos-appens nåværende enhet.

Modell

En identifikator for enhetstypen til Sonos-appen. Dette feltet viser vanligvis enten «47» (Android) eller «48» (iOS).

Tilknyttet produkt

IP-adressen til Sonos-produktet appen din bruker for å koble seg til resten av systemet ditt.

Sonos-systeminformasjon

<Produktmodell>: <Romnavn>

Modellnavnet og romnavnet.

Serienummer

Serienummeret på produktet ditt. Merk at de første 6 parene med tegn er MAC-adressen til den trådløse grensesnittet.

Sonos OS

Sonos OS-versjonen. Se oversikten over Sonos-appene-siden for mer informasjon.

Versjon

Programvareversjonen.

IP-adresse

Den lokale nettverkets IP-adresse.

WM

Den trådløse modusen produktet ditt bruker. Se vår artikkel om trådløse moduser for mer informasjon.