Kontroller om Sonos er i en trådløs eller kablet konfigurasjon

Sonos-produktene kan konfigureres enten trådløst eller med kabel. Denne artikkelen viser hvordan du kontrollerer om Sonos-produktene er tilkoblet via Wi-Fi (trådløs konfigurering) eller SonosNet (kablet konfigurering).

iOS eller Android: Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Om anlegget mitt.

macOS: Klikk på Sonos > Om Sonos-anlegget mitt.

Windows: Klikk på Hjelp > Om Sonos-anlegget mitt.

Sjekk produktets trådløse modus

Skjermbildet Om anlegget mitt viser alle Sonos-produktene i hjemmet ditt og hvilken trådløs modus (WM) de er i. Se etter raden under hvert produkt som sier WM.

Trådløs modus

Beskrivelse

WM: 0

Dette produktet er i en kablet konfigurering.

WM: 1

Dette produktet er i en trådløs konfigurering.

WM: 2

Dette produktet er koblet til som en surroundhøyttaler eller Sub til en Sonos-hjemmekinohøyttaler i en trådløs konfigurasjon.

WM: 3

Dette produktet fungerer som en surroundhøyttaler for en Sonos-hjemmekinohøyttaler. Produktet støtter ikke tilkobling til et dedikert trådløst Sonos-nettverk opprettet i en kablet konfigurasjon.

Bærbare Sonos-produkter vil alltid være i trådløs konfigurering (WM: 1), selv om de andre produktene dine er i en kablet konfigurering.