Sjekk lydformatet til Sonos hjemmekinoen din

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du sjekker hvilket lydformat Sonos-hjemmekinoproduktet ditt mottar fra TV-en din. For en liste over støttede formater, se vår artikkel om støttede lydformater for hjemmekino.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Åpne Systemvisningen ved å velge systemets navn øverst på skjermen.
  2. Velg høyttaleren til hjemmekinoen din for å få opp skjermen Spiller nå.
  3. Lydsformatet vises som et merke ved siden av "TV-lyd."

Lydsformatet er også oppført i Innstillinger > Administrer > Om anlegget mitt under produktet ditt for hjemmekino ved siden av Audio In.

Nettapp

1. Åpne Sonos nettapp.
  2. Velg høyttaleren for hjemmekinoen din fra listen på høyre side av vinduet.
  3. Lydsformatet vises på Spiller nå-linjen nederst i vinduet, ved siden av "TV-lyd".

Sonos S1 Controller-app

iOS eller Android

1. Fra Innstillinger-fanen, velg System > Om anlegget mitt.
  2. Lydsformatet er oppført under hjemmekinoproduktet ditt ved siden av Audio In.

macOS eller Windows

1. I macOS, velg Sonos S1 Controller i menylinjen. I Windows, velg Hjelp øverst i vinduet.
  2. Velg Om anlegget mitt.
  3. Lydsformatet er oppført under hjemmekinoproduktet ditt ved siden av Audio In.