Kontroller lydformatet for hjemmekinolyd

Denne artikkelen viser hvordan du kontrollerer hvilket lydformat Sonos-hjemmekinoproduktet mottar fra TV-en. For en liste over støttede formater, se artikkelen om støttede lydformater for hjemmekinolyd.

iOS og Android

1. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Om anlegget mitt.
  2. Lydformatet angis under hjemmekinoproduktet ved siden av Lydinngang.

Sonos S2-appen viser også lydformatet på skjermen Spiller nå for Sonos-hjemmekinoproduktet.

macOS og Windows

macOS

1. Fra menylinjen klikker du på Sonos > Om anlegget mitt.
  2. Lydformatet angis under hjemmekinoproduktet ved siden av Lydinngang.

Windows

1. Fra menylinjen klikker du på Hjelp > Om Sonos-anlegget mitt.
  2. Lydformatet angis under hjemmekinoproduktet ved siden av Lydinngang.