Konfigurering av brannmur i macOS

Denne artikkelen viser deg hvordan du manuelt tillater Sonos-appen gjennom macOS-brannmuren. Bare følg disse trinnene hvis du har problemer med å bruke Sonos på Mac-en.

1. Åpne Systeminnstillinger i macOS og klikk på Nettverk.
  2. Klikk på Brannmur Skift brannmuren til On (På) hvis den er deaktivert for øyeblikket.
  3. Klikk på [+]-knappen under listen med tillatte applikasjoner.
  4. Finn Sonos i listen over programmer. Når det er valgt, klikker du på Åpne.
  5. Bekreft at Sonos er synlig i listen og er satt til Tillat alle tilkoblinger.
  6. Klikk på OK for å lukke brannmurinnstillingene.

Brannmuren i macOS er nå konfigurert for bruk med Sonos.