Konfigurering av brannmur i macOS

Denne artikkelen viser deg hvordan du manuelt tillater Sonos-appen gjennom macOS-brannmuren. Bare følg disse trinnene hvis du har problemer med å bruke Sonos på Mac-en.

1. Åpne Systemvalg i macOS og klikk på Sikkerhet og personvern
  1. Klikk på Brannmur
  1. Klikk på lås-ikonet nederst til venstre og skriv inn passordet for Mac-en din når du blir bedt om det.
  2. Når den er låst opp, klikker du på Brannmuralternativer…
  1. Klikk på [+]-knappen
  1. Finn Sonos i listen over programmer. Når det er valgt, klikker du på Legg til.
  1. Bekreft at Sonos nå er synlig i listen og er satt til Tillat innkommende tilkoblinger. Deretter klikker du på OK.

Brannmuren i macOS er nå konfigurert for bruk med Sonos.