Koble seks Sonos Architectural-høyttalere til Amp

Før du begynner

• Ikke koble til mer enn fire høyttalere til Amp med mindre du bruker Sonos Architectural-høyttalere. Amp kan ta skade hvis seks høyttalere kobles til med en annen impedans.

1. Bruk de medfølgende bananpluggene. Skru løs bunnen av bananpluggen til hullet i høyttalerkabelen avdekkes.
  2. Stikk den avisolerte enden av høyttalerkabelen inn i hullet. Skru deretter til bunnen av bananpluggen slik at den holder høyttalerkabelen fast.
  3. Stikk bananpluggen i riktig kontakt på baksiden av Amp. Pass på at fargene på sirklene stemmer overens mellom bananpluggene og Amp (rød og hvit).
  4. Når du skal feste tre kabler til hver høyttalerterminal i en konfigurasjon med seks høyttalere, spiller det ingen rolle om den føres gjennom toppen eller bunnen av stolpen, så sant høyttalerkabelen passer helt gjennom terminalhullet.

Parallellkobling av seks høyttalere til en Amp

Merk: Amp kan bare spille av fra én musikkilde om gangen. Hvis du bruker seks høyttalere og de er i forskjellige rom, så vil alle rommene høre den samme musikken.